Biblioteca virtuală de seară – 13

Biblioteca virtuală de seară – 13

Mă întrebam de ce nu am mai apucat să vă mai pregătesc de atât de mult timp o listă de lectură de seară – ia te uită, era numărul 13 la rând. Astăzi chiar a fost ziua lu’ 13 dar mă simt bine, nu vă îngrijoraţi, 13 a apărut doar în poză, împreună cu antidotul.

Am citit ceva drăguţ care m-a făcut să zâmbesc. De aceea am şi decis să revin la acest obicei tocmai astăzi. E vorba de aricolul de pe Miscellanea, Cum am ajuns la Veneţia. De urmărit şi continuarea, că tot ne dădeam noi cu gondolele pe facebook acum câteva zile!

De prin România, Pin Travel ne atrage ateţia asupra unui eveniment din Gorj care are loc pe 15 mai: Urcatul oilor la munte. Eu nu pot merge dar poate daţi voi o fugă şi ne povestiţi cum a fost.

Asta nu e neapărat de citit dar pe Matador Network am descoperit iar Bucureştiul ca una dintre cele mai ieftine capitale europene. Nu pot să vă dau argumente dar eu una nu cred aşa ceva.

Voi ce părere aveţi?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.