Biblioteca virtuală de seară – 13

Biblioteca virtuală de seară – 13

Mă întrebam de ce nu am mai apucat să vă mai pregătesc de atât de mult timp o listă de lectură de seară – ia te uită, era numărul 13 la rând. Astăzi chiar a fost ziua lu’ 13 dar mă simt bine, nu vă îngrijoraţi, 13 a apărut doar în poză, împreună cu antidotul.

Am citit ceva drăguţ care m-a făcut să zâmbesc. De aceea am şi decis să revin la acest obicei tocmai astăzi. E vorba de aricolul de pe Miscellanea, Cum am ajuns la Veneţia. De urmărit şi continuarea, că tot ne dădeam noi cu gondolele pe facebook acum câteva zile!

De prin România, Pin Travel ne atrage ateţia asupra unui eveniment din Gorj care are loc pe 15 mai: Urcatul oilor la munte. Eu nu pot merge dar poate daţi voi o fugă şi ne povestiţi cum a fost.

Asta nu e neapărat de citit dar pe Matador Network am descoperit iar Bucureştiul ca una dintre cele mai ieftine capitale europene. Nu pot să vă dau argumente dar eu una nu cred aşa ceva.

Voi ce părere aveţi?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.