Câştigătorii concursului de zâmbete din LumeaMare

Câştigătorii concursului de zâmbete din LumeaMare

Astăzi am fost la Dent Estet pentru a face tragerea la sorţi. Toate numele celor participanţi au fost scrise pe bileţele şi, după ce ne-am tot foit de sus jos pentru a căuta un cadru mai liniştit în care să imortalizăm momentul, ne-am aşezat lângă şemineul de la Dent Estet Kids şi am ales norocosul care va primi Un abonament Quartz 35, valabil 1 an.

(iertaţi şi voi măiestria excesivă dovedită în realizarea filmării de mai jos 🙂 )

Aşa cum s-a văzut şi din filmare de mai sus, fericitul care va avea un zâmbet şi mai frumos este:

Cătălin Nenciu

Mă felicit pentru că nu am făcut eu extragerea, ca să nu se interpreteze, deoarece Cătălin chiar este unul dintre călătorii, cititorii şi povestitorii noştri preferaţi!

Următoarele două premii, constând în două abonamente Opal 15, valabile 1 an, au revenit, prin votul unui juriu alcătuit din membrii echipei noastre şi DentEstet, către:

Oana Cachula, pentru imaginile sale minunate din India:

şi

Carmen Miroiu, pentru instantaneul său haios:

Vă mulţumim tuturor pentru minunatele fotografii şi zâmbete, a fost poate că cel mai relaxant concurs de până acum! Toate fotografiile ar fi meritat premii, măcar pentru bună dispoziţia pe care au oferit-o!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.