De mâine suntem ambasadorii lui Chinezu în Egipt

De mâine suntem ambasadorii lui Chinezu în Egipt

Nici nu ştiţi de când mă abţin să vă dau vestea asta faină şi cât de greu mi-a fost: MÂINE PLECĂM ÎN EGIPT!

Gata, acum că m-am răcorit să vă spun şi cum stă treaba, ce căutăm noi şi de ce suntem ambasadorii lui Cristi China.

Ministerul de Turism al Egiptului împreună cu Autoritatea Egipteană de Turism (ETA), invită românii să Redescopere Călătoriile Egiptului, motiv pentru care organizează în perioada 7 -15 mai 2011 un info-trip in Egipt pentru un grup de 20 de jurnalisti şi tineri artişti români. Printre care ne numărăm şi noi, ca  emoţionaţi ambasadori ai lui Chinezu. Vom transmite de acolo impresii, atât pe blogul nostru cât şi pe Chinezu.eu.

Am fost peste măsură de entuziasmaţi atunci când s-a ivit această oportunitate: să revedem Egiptul şi să participăm şi noi, atât cât vom putea, la sprijinirea revigorării turismului în Egipt. Noi personal nu am scos nicio clipă Egiptul de pe lista destinaţiilor posibile sau dorite şi nu am avea nicio fărâmă de ezitare în a vizita această ţară minunată. De aceea am şi organizat Poveşti din LumeaMare cu această temă şi am invitat-o pe Veronica Drăgoi să ne prezinte Egiptul în adevărata sa lumină, imediat după evenimentele politice de acolo (Apropo, Veronica tocmai s-a întors dintr-o nouă călătorie pe cont propriu în Egipt. Acum are şi mai multe poveşti…).

Excursia va dura între 7 şi 15 mai şi vom avea ocazia să vizităm Cairo şi platoul de la Giza, să ne facem puţin de cap prin staţiunea Sharm El Sheikh. Ni s-au programat şi câteva activităţi extrem de tentante, cum ar fi vizitarea unui sat de beduini, o călătorie în deşert şi o plimbare pe Marea Rosie. Minunat, nu e aşa?

Aşa că mâine ne facem bagajele şi zburăm alături de alţi 20 reprezentanţi ai României: Randi din trupa MoRandi, fetele de la Heaven, Lora, Marius Nedelcu, jurnalisti reprezentanti ai Antena 1, TVR Cultural, The Money Channel, Evenimentul Zilei, Travel Adviser si emisiunea turistica “Destinatii la cheie” de la OTV. Va fi împreună cu noi şi Chinezu.eu, ce ne va însoţi vrând nevrând, virtual 🙂

Vă invităm să urmăriţi şi pagina oficială a Autorităţii Egiptene de Turism de pe facebook, unde se vor posta noutăţi despre periplul şi peripeţiile grupului.

Mulţumim tuturor pentru încredere şi oportunitate şi mai ales tovarăşului Chinezu care a decis să ne aleagă pe noi şi să ne expedieze într-un loc în care nu ne place, da’ deloc nu ne place! 😀

Ne auzim aşadar de la mare şi soare …. ştiu, iarăşi ne vom face duşmani! 😀

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.