În direct din Cairo

În direct din Cairo

1, 2, 3, 1, 2, 3, se aude şi acolo în spate? Nu e Egiptul foarte departe dar se pare că transmisia nu este chiar atât de facilă pe cât ne-am fi dorit. Ne gândisem să vă trimitem un prim gând chiar de când am sosit dar ţeava la internetul hotelului de 5 stele la care ne-am cazat în miez de noapte în Cairo se desfundă numai cu o sumă frumuşică aşa că am zis pas aşteptând momente mai favorabile.

De la înălţimea celor 19 de etaje (din 28) Cairo arată la fel aşa cum l-am mai văzut acum un an. Oraşul cu o populaţie mai mare decât cea a României are un sunet al lui, pe care eu personal nu l-am mai întâlnit. Un vuiet permanent, năucitor şi obositor pentru cine stă prost cu nervii. Fascinant pentru cine suferă de boala curiozităţii faţă de locuri şi obiceiuri neobişnuite din lume.

Citeste continuarea pe chinezu.eu

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.