În direct din Cairo

În direct din Cairo

1, 2, 3, 1, 2, 3, se aude şi acolo în spate? Nu e Egiptul foarte departe dar se pare că transmisia nu este chiar atât de facilă pe cât ne-am fi dorit. Ne gândisem să vă trimitem un prim gând chiar de când am sosit dar ţeava la internetul hotelului de 5 stele la care ne-am cazat în miez de noapte în Cairo se desfundă numai cu o sumă frumuşică aşa că am zis pas aşteptând momente mai favorabile.

De la înălţimea celor 19 de etaje (din 28) Cairo arată la fel aşa cum l-am mai văzut acum un an. Oraşul cu o populaţie mai mare decât cea a României are un sunet al lui, pe care eu personal nu l-am mai întâlnit. Un vuiet permanent, năucitor şi obositor pentru cine stă prost cu nervii. Fascinant pentru cine suferă de boala curiozităţii faţă de locuri şi obiceiuri neobişnuite din lume.

Citeste continuarea pe chinezu.eu

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.