Despre cel mai vândut produs din lume

Despre cel mai vândut produs din lume

În vizita noastră la sediul ETA din Cairo (Autoritatea Egipteană de Turism) am aflat că „sun & sea” este acesta! Tot acolo am ascultat poate că cea mai interesantă poveste prescurtată a istoriei Egiptului, cuprinsă în câteva date impresionante, frumos legate între ele. Ceea ce dovedeşte faptul că egiptenii ştiu foarte bine care sunt produsele lor turistice şi încearcă să le valorifice.

Despre “sun&sea” ce să vă mai explic? Este evident că tot omu’ simte nevoia, după un an de dat cu sapa, să se relaxeze undeva la mal de mare, cu umbreluţa de stuf înfiptă în nisip şi cea de hârtie înfiptă în cocktail.

Aşa că am îndrăznit şi eu să scriu, la Chinezu pe blog, despre ce a însemnat pentru noi vacanţa într-un loc în care găseşti poate că cea mai faină combinaţie soare – mare – servicii: la Sharm El-Sheikh.

Citeşte mai departe.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.