Despre cel mai vândut produs din lume

Despre cel mai vândut produs din lume

În vizita noastră la sediul ETA din Cairo (Autoritatea Egipteană de Turism) am aflat că „sun & sea” este acesta! Tot acolo am ascultat poate că cea mai interesantă poveste prescurtată a istoriei Egiptului, cuprinsă în câteva date impresionante, frumos legate între ele. Ceea ce dovedeşte faptul că egiptenii ştiu foarte bine care sunt produsele lor turistice şi încearcă să le valorifice.

Despre “sun&sea” ce să vă mai explic? Este evident că tot omu’ simte nevoia, după un an de dat cu sapa, să se relaxeze undeva la mal de mare, cu umbreluţa de stuf înfiptă în nisip şi cea de hârtie înfiptă în cocktail.

Aşa că am îndrăznit şi eu să scriu, la Chinezu pe blog, despre ce a însemnat pentru noi vacanţa într-un loc în care găseşti poate că cea mai faină combinaţie soare – mare – servicii: la Sharm El-Sheikh.

Citeşte mai departe.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.