Eseu foto: cai frumoşi din România

Eseu foto: cai frumoşi din România

Radu Sandovici ne-a auzit acum vreo trei săptămâni vorbind despre cai pe blog şi pe pagina noastră de facebook. Şi mi-a făcut deosebita surpriză de a-mi trimite pozele de mai jos. În contextul întâmplărilor recente cu exemplarele mai puţin norocoase ale speciei, imaginile de mai jos sper să vă amintească despre frumuseţea şi eleganţa acestui minunat ajutor şi prieten al omului.

Eu una mi-am dorit de foarte multe ori să călăresc. Am început în copilărie, am mai avut ceva tentative şi în ultima vreme. Nu reuşesc însă să îmi dedic un timp şi acestei dorinţe dar cine ştie, poate la un moment dat îmi voi îndeplini şi acest vis!

Multumim Radu pentru imagini, sunt superbe!

şi avem şi o pereche de invitaţi speciali, din UK

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!