Rezumatul săptămânii 30 mai-1 iunie

Rezumatul săptămânii 30 mai-1 iunie

Săptămâna trecută a fost dedicată evenimentelor şi copilăriei. Ne-am bucurat cât am putut de ziua de 1 iunie şi v-am invitat şi pe voi să faceţi parte din poveştile noastre. Lucru care nu va fi foarte dificil, dacă veţi veni alături de noi la munte, la Poveştile din LumeaMare în deplasare din 15-17 iulie sau dacă veţi participa duminica aceasta, în Bucureşti, la Poveşti din LumeaMare ediţia 15 – Egipt. Vă aşteptăm în continuare la înscrieri!

Pentru că a fost ziua copilului am zâmbit mai mult. Am început cu impresii inedite din Amsterdam, în articolul I amstedram, apoi am devenit mici negustori… la 7 ani. Ne-am întrebat cum s-a făcut de am ajuns oameni mari şi am tras concluzia că tot e mai bine să fim copii!

Şi pentru că am început cu evenimente am încheiat cu evenimente, primind cu drag o relatare de la un cititor, de la Roland Garros: La Défense Lincoln.

Pentru a ajunge la destinaţiile noastre se întâmplă uneori să conducem destul de mult, aşa că încheiem cu o întrebare şi totodată o recomandare: Crezi că ştii să conduci?

PS: Dacă sunteţi din Cluj sau în trecere pe acolo, nu uitaţi de expoziţia umanitară a lui Adi Hădean, de la care avem un preview aici. Chiar şi acest rezumat este ilustrat de o fotografie de la Adi, mulţumim!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.