Scrisoare la răsărit pentru un prieten care a apus

Scrisoare la răsărit pentru un prieten care a apus

Răducule dragă,

Când am aflat am vrut să cred că nu este adevărat dar am ştiut imediat, din vocea şi privirea lui Alex, că nu mă minte. Poate că cititorii noştri nu vor înţelege de ce îţi scriu de aici însă le voi spune acum că am pierdut un prieten şi un om care împărtăşea aceleaşi pasiuni cu mine: motociclismul şi călătoriile. Şi ştiu că tu, de acolo de unde eşti, vei citi aceste rânduri şi te vei uita în continuare la fotografiile noastre de prin călătorii.

Pentru mine ai fost întotdeauna un model de călător pe două roţi… oare ţi-am spus asta vreodată?

Îmi pare rău că nu am ieşit demult împreună la o plimbare, îmi pare rău că în ultimele luni abia ne-am mai auzit la telefon, îmi pare rău că nu am ştiut să fiu cu adevărat o prietenă şi toate acestea în condiţiile în care te admiram şi în care ne simţeam atât de bine în compania ta. Nu vom uita niciodată cât am putut să râdem la prima noastră petrecere în Ride4Fun, la Comarnic, nu voi uita sfaturile pe care mi le-ai dat sau grija pe care ai arătat-o atunci când am mers la drum împreună sau când am avut nevoie de ajutor. Parcă te văd în faţa mea pe drumul Serbiei şi parcă te mai aud râzând sau înveselindu-i pe alţii. Nu vreau să te întristez şi nici să te ţin pe aici prea mult. Ştiu că pe tine te aşteaptă altceva acum, poate că şi mai frumos. De aceea îţi dedicăm acest răsărit şi un zâmbet de aici, de pe pământ, de la cei care au ţinut la tine, chiar dacă nu au ştiut să o arate.

Mergi mai departe Răducu, vom fi cu gândul la tine!

Te pupăm!

Roxana şi Alex

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.