Două fotografii, o ghicitoare

Două fotografii, o ghicitoare

În weekend am fugit un pic până în Bulgaria, numai vreo 5 (? Nu sunt sigură, mai verific) sute de kilometri… De data asta i-am făcut într-o postură de care m-am cam dezobişnuit: pasageră pe motor la un prieten. De ce aşa?

Ca să îmi aduc aminte cum se simte drumul, cum miroase, cum flutură vântul, ca să îmi aduc aminte de ce îmi place atât de mult modul ăsta de a călători. Ca să nu mă mai gândesc doar la lucruri triste.

Şi al doilea motiv pentru care am călătorit ca pasager: pentru că din cauza neatenţiei unui şofer, momentan motocicleta mea este… dezafectată, sub formă de puzzle. Dar promit că îşi revine.

Până una-alta: poftiţi două poze. Ghici ghicitoarea mea: până unde am ajuns noi (v-am dat deja două indicii!), şi cam cât de frumos credeţi că a fost drumul până acolo?

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.