Nu daţi banii pe prostii, mergeţi la festival, copii!

Nu daţi banii pe prostii, mergeţi la festival, copii!

Pentru că tocmai am fost la Bon Jovi şi iar nu mi se mai arată nimic în materie de distracţii concertistice în perioada imediat următoare, mă gândesc că poate vreţi voi să mergeţi.

Şi dup-aia să îmi ziceţi şi mie cum a fost. Că şi eu v-am spus vouă.

Iacătă:

– Kavarna Rock Fest 2011. N-am fost, am auzit de bine, recomand cu căldură. (Sau, anti-căldură: Zagorka şi Kamenitza!)

15 -17 iulie ghici ciupercă… în Kavarna, Bulgaria

Poate nu vă place genul, poate e cam prea departe. Încercaţi atunci, mai aproape de bucureşteni, colea în Buftea:

– Sumer Well. Recomand cu căldură domeniul Stirbey.

13-14 august, Buftea

– Sau mai bine mergeţi în Deltă. Da, mult mai bine! Aveţi şi timp să vă pregatiţi. Clar, asta e!

21 si 24 Iulie la Sfantu Gheorghe – Delta Music Fest

– 21 -24 iulie în Vama Veche  pentru inimi albastre, Folk You (la d-astea am mai tot fost anii trecuţi, e aşa: iei izoprenul sau păturica, pui pe plajă la asfinţit, stai pe jos şi asculţi muzică. Altceva nu-ţi mai trebuie). Vedeţi că anul ăsta e cu scandal, că vin nişte trupe care n-au nici în clin nici în mânecă (dar chiar n-au!) cu muzica folk. Să nu ziceţi că nu v-am spus.

PS: aflu cu jale că am pierdut Narcotango. Păcat, păcat. Dar nu-i bai, cine ştie ce surprize mai urmează?

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.