Eseu foto: Polonia, o ţară surprinzătoare

Voiam să vizitez Polonia de mult timp dar mereu am amânat alegând alte destinaţii mai mult sau mai puţin exotice. Anul acesta însă am hotarat că ar fi cazul să nu-mi mai amân vizita deşi reacţiile prietenilor şi a cunoscuţilor au fost destul de descurajatoare: “ce să faci în Polonia? De ce vrei să mergi acolo? N-o sa vezi nimic deosebit pentru că majoritatea oraşelor au fost distruse în al doilea război mondial.”
A fost bine că nu m-am lăsat influenţată pentru că am descoperit o ţară surprinzător de frumoasă, civilizată şi extrem de curată. Sper ca imaginile din Gdansk, Varşovia, Cracovia şi Wroclaw să vă convingă ca e o ţară care merită neapărat inclusă pe lista destinaţiilor voastre.

Eseu foto realizat de: Adelaida

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!