GO Sziget!

GO Sziget!

Ştiţi că sunt un mare fan al festivalului ăstuia, dacă nu ştiţi, se vede aici:

AMR 9 zile. Pe vremea când aşteptam un an întreg să merg la Sziget, număram zilele… de pe la 300 sau 200 în jos. Mai intram pe site să văd cine s-a mai anunţat, să văd pozele ediţiilor trecute, sau câte o ştire de-a lor. Orice numai să am contact cu atmosfera de acolo.

Ei, acuma, anul ăsta nu ştiu dacă ajung, poate aşa prin vreo minune (cum am văzut că se mai întâmplă, dar sigur nu am plănuit nimic).

Însă domniile dumneavoastră, dacă vă aflaţi prin Budapesta în perioada 8-15 august, poate daţi o raită pe acolo. Sau poate mergeţi special să vedeţi ce şi cum.

Oricum, festivalul vă aşteaptă cu muzică bună, de toate genurile, de la house la heavy metal, şi de la muzică clasică la ritmuri africane, cu lecţii de dans sau de maghiară, cu mâncare şi bere bună, cu lume vie şi colorată, cu copil, căţel, purcel, cu tot!

Preţurile la bilete sunt aceleaşi de anul trecut, puteţi să vi le luaţi liniştiţi de pe internet, direct de pe site. Văd că au introdus şi un CITYPASS care înlesneşte plimbatul cu mijloacele de transport în comun, intratul la spa-uri sau la muzee. Cred că e o treabă bună, că nu poţi să mergi la Sziget şi să nu scoţi nasul prin oraş mai ales in momentele cu activitate mai slabă de pe insulă (dimineaţa sau până după-amiaza când încep concertele).

Hai, serios, merge cineva?

Programul aici

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.