Video: Expediţia muson

Video: Expediţia muson

Vă mai aduceţi cu siguranţă aminte de Expediţia Muson, călătoria făcută de Adi Hădean şi Răzvan Marc la care am participat şi noi ca parteneri şi privitori cu poftă la ceea ce ne-au arătat ei de acolo. De ceva timp Adi a început să publice şi scurte filmuleţe cu impresii atât generale cât şi culinare pe care, cu acceptul lui, vi le prezentăm şi noi mai jos. Să vă bucuraţi de ele!

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/Muson/90128b7c24c56d[/trilu-video]

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/Muson/13c54746c1c7a2[/trilu-video]

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/Muson/21ae81f4adf198[/trilu-video]

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/Muson/6691ab9c423a42[/trilu-video]

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/Muson/8c919e5d211d27[/trilu-video]

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/Muson/4f7989e46220eb[/trilu-video]

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/Muson/25a414afd6862a[/trilu-video]

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/Muson/a6fbfb9678f4c7[/trilu-video]

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!