De ziua noastră râdem la o nouă ediţie de Poveşti!

De ziua noastră râdem la o nouă ediţie de Poveşti!

Nici nu se putea ca ziua noastră de naştere în lumea online să pice mai bine anul acesta, adică într-o zi de duminică! Un prilej perfect să revenim la ideea pe care am avut-o şi anul trecut, anume să ne adunăm să ne hlizim împreună, ascultând ce aţi păţit sau aţi văzut voi amuzant prin LumeaMare. Trebuie să vă spun de la început că la această ediţie nu vrem neapărat să ascultăm „greuceni” ai expediţiilor, ca să îl citez pe cel ce ne va fi invitat special, Cristian China Birta. Nici el nu se vede pe sine ca un mare călător dar a participat la mai multe ediţii şi ştiu că vă va face să zâmbiţi. Următorii povestitori sunteţi voi, primii 3 care vă veţi înscrie. Poate veţi fi şi mai mulţi, dacă poveştile voastre sunt scurte. Important pentru noi este să ne revedem la Ceainăria GreenTea, să ciocnim un pahar de vin oferit de S.E.R.V.E, să gustăm ceva bun, să câştigăm un cadou de la LAMONZA şiiii…  să râdem, da, să râdem! Nu ne dorim prea mult şi cu ajutorul vostru vom reuşi, nu este aşa?

Aşteptăm aşadar povestitorii! 🙂

Iar pentru o încălzire prealabilă vă facem şi noi un cadou: postaţi într-un comentariu o astfel de întâmplare, ceva ce v-a amuzat într-una din plimbările voastre prin lume şi puteţi câştiga una dintre cele 5 invitaţii cu acces gratuit pe care le punem la dispoziţie. Autorii celor mai amuzante 5 povestioare vor avea acces gratuit în ziua evenimentului sau vor putea să dea invitaţia mai departe unui prieten, cu condiţia să ne anunţe numele acestuia. Comentariul trebuie să fie postat până la finalul zilei de 21 septembrie iar căştigătorii vor fi anuntaţi pe 22 septembrie.

UPDATE: Toţi cei care au comentat până la data limită vor intra gratuit la erveniment, mai puţin Liliana care ştiu că e departe şi care nu ne-a scris totuşi o povestioară 🙂 Vă rog să confirmaţi cât de curând prezenţa pentru a vă putea ţine locul.

Mai multe detalii găsiţi mai jos.

Data

Duminică, 25 septembrie, la 13:00. Suntem acolo şi vă aşteptăm începând cu ora 12:30.

Unde?

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Intrare:

Pentru a participa la eveniment taxa de intrare este de 20 lei.

Înscrieri:

Înscrierile atât ca simplu participant cât şi ca povestitor sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru participarea la concurs, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi pentru mai multe locuri, vă rugăm frumos să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane. Locul este asigurat doar dacă aţi primit un răspuns de confirmare de la noi.

Mulţumim şi vă aşteptăm cu mare emoţie!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.