Update: povestitori şi noi premii la Poveşti

M-am găndit că ar fi frumos să nu ţin chiar totul surpriză pentru aniversarea de duminică şi să vă dezvălui lista povestitorilor anunţaţi şi câteva cadouri în plus pe care le-am pregătit pentru voi.

Cristian China Birta ne va povesti întâmplări din peripeţiile alături de gaşca DreamteamRO, Anca Argeşiu va rememora amintiri din munţii României, Oana Chachula ne va transmite emoţiile şi zâmbetele unei pasiuni (speologia) şi, nu în ultimul rând, vom zâmbi la amintirea unui proiect care se potriveşte foarte bine temei noastre: cu pluta

Acum câteva zile am fost anunţaţi că, în plus faţă de surprizele pregătite de Ceainăria GreenTeaLAMONZA şi S.E.R.V.E, Editura Tritonic ne va trimite cărţi, printre care şi mai multe exemplare din 54+1/21.

Pentru că locurile sunt aproape ocupate (doar vreo 4 rămase în acest moment), mai aveţi şansa de a câştiga invitaţii comentând atât la noi cât şi la Cristi pe blog. Ne vedem duminică, da?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.