Idei de weekend: 16-18 septembrie 2011

Idei de weekend: 16-18 septembrie 2011

Dragilor, pe voi nu vă încearcă un dor de ducă? Toamna asta e bună cu noi, ne răsfaţă cu soare şi vreme bună şi ne îmbie să călătorim sau să ieşim la plimbare prin oraş. Şi pentru că numai mâine nu e weekend, iată care sunt recomandările noastre şi sperăm ca acestea să vă inspire în cazul în care nu v-aţi făcut deja planuri pentru sfârşitul de săptămână. Şi nu uitaţi să ne spuneţi şi nouă ce experienţe interesante aţi trăit şi ce locuri frumoase aţi văzut. Lumea Mare vă doreşte weekend plăcut!

Alba   

  •  Caravana BookLand (14-18 septembrie).

Arad

Argeş

Bihor

Botoşani        

  • Auto Moto Fest – eveniment dedicat pasionaţilor de automobile şi motociclete (16-17 septembrie).

Braşov           

Bucureşti       

Caraş-Severin           

  • Cupa Franzdorf Polaris – competiţie adresată pasionaţilor de autovehicule de tip ATV, Quad şi Side-by-Side (16-18 septembrie).

Iaşi     

  • ROCK’N’IASI (15-17 septembrie).
  • Expo Tex Stil – târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte (14-18 septembrie).

Ilfov   

  • Recital la Palatul Mogoşoaia – eveniment prilejuit de prilejuit de împlinirea a 299 de ani de la construirea Palatului Mogoşoaia (18 septembrie).

Maramureş   

Mureş

Neamţ

  • Competiţie de hard enduro (17-18 septembrie).

Prahova         

Satu Mare     

Timiş  

  • Festivalul Plai – festival multicultural de worldmusic, jazz, workshopuri şi arte (16-18 septembrie).
  • Târg de biciclete – primul târg de biciclete în aer liber (17 septembrie).

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.