Cine merge cu noi la teatru?

Cine merge cu noi la teatru?

Sâmbătă, 15 octombrie, se joacă la Teatrul Masca o nouă piesă, Comedia Erorilor. Şi mergem, ba mai mult, am convins-o şi pe Alina să vină de la Paris, ca să meargă cu noi. Şi dacă tot vine ea tocmai de la Paris, ne-am gândit că nu v-ar fi chiar atât de greu să ajungeţi şi voi, din Bucureşti. Chiar dacă teatrul e în Militari şi voi sunteţi în Colentina (cazul nostru), chiar dacă veţi face o oră până acolo, eu vă garantez personal că nu veţi regreta! Şi ca să vă încurajăm punem la bătaie două invitaţii, pe care va trebui să munciţi puţin ca să le obţineţi. Vrem să luăm cu noi doi oameni cu adevărat pasionaţi de teatru aşa că va trebui să ne spuneţi tocmai de ce iubiţi teatrul! Aşteptăm comentariile voastre până la sfârşitul zilei de mâine, după care joi vom anunţa cei doi câştigători.

Şi mai avem o veste: în urma anunţului nostru legat de adopţii, teatrul Masca a hotărât să adopte Cartierul Militari, de unde ne va transmite regulat noutăţi. Ce mândri suntem să avem alături de noi un teatru, aş putea spune că ne-am adoptat reciproc? 🙂

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.