Şi vaca se dovedi a fi bou

Şi vaca se dovedi a fi bou

Ceea ce am aflat de fapt pe pielea proprie. Mergând pe drumurile şerpuite din Berry, Franţa, de departe vedeam doar vaci albe. Bizar, ciudat, nu-i aşa?

La un moment dat în stânga drumului le zăresc mai aproape şi mă opresc, mă apropii şi deodată şi „vacile” se întorc spre mine, toate. Nările le fremătau, uger nu aveau, privire încruntată aveau. Şi cum vara nu-i ca iarna aşa şi vaca nu e vacă ci ditamai boul, mare şi alb.

De la gazda noastră am aflat că de fapt vaci nu prea sunt. Doar boi ….. oare ce-or face cu ei?

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.