Veşti din Hong Kong

Veşti din Hong Kong

Aşa ne mai bucurăm când primim veşti din lumea mare! Nela Mihăescu, o româncă plecată în lumea cea mare, ne-a trimis imaginea de mai jos. Şi ne-a povestit că este de doi ani acolo şi că fetiţa ei de doi anişori a văzut până acum o parte din China, Thailanda -Phuket, Singapore, Anglia – Leeds şi Londra, Austria – Viena, SUA – New York, Miami şi San Francisco. Am invidiat-o puţin dar ne-am şi bucurat! Mai multe detalii despre o familie temerară în curând!

Victoria Peak, Hong Kong

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.