Declaraţia de fericire (7)

Declaraţia de fericire (7)

Declaraţia mea de azi seamănă cu cea de ieri, adică e lichidă şi bună! 🙂

Aseara am ajuns la o degustare mai specială de vinuri, o încercare grea, dat fiind că s-au turnat vreo 9-10 vinuri în pahar şi niciunul demn de a fi scuipat. Ok, din unele nu am luat decât 2-3 guri, temându-mă că nu voi reuşi să îmi mai simt restul corpului spre final, ca să nu mai vorbim de abilitatea de a simţi gusturi. Despre toată degustarea cred că o să îl las pe Alex să vă povestească iar eu revin la scopul acestei declaraţii şi vă spun că am simţit o adevărată fericire atunci când am gustat Guigal Condrieu Viognier 2009. M-a lovit începând din momentul în care l-am mirosit şi până când am dat pe gât ultima picătură. Şi nici să nu vă gândiţi să puneţi fericirea mea pe seama alcoolului, vinul de care vă spun a fost degustat al patrulea 🙂

Week-end plăcut tuturor, ne reauzim luni!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.