Declaraţia (declaraţiile) de fericire (16)

Declaraţia (declaraţiile) de fericire (16)

Astăzi Ina mi-a făcut o surpriză şi a scris şi ea o declaraţie de fericire. Pe care o să o găsiţi mai jos, imediat după ce vă spun şi eu ce m-a încântat cel mai mult ieri. Am cumpărat bilete de avion pentru Iordania!!! În aprile LumeaMare şi LumeaMică vor ajunge să vadă cu ochii lor Petra!

Şi dacă tot e o declaraţie de fericire multiplă, îmi permit să spun că şi întâlnirea de ieri seară cu echipa a fost un moment de mega fericire. Şi muzica…. dar să nu stric surpriza Inei! 🙂

Şi acum să vedem de ce e Ina aşa de fericită şi nu uita că poţi să ne spui şi tu ce anume te face fericit! Împărtăşind vom face cât mai multă lume să zâmbească.

Am găsit o comoară.

La mine în casă.

N-am mai chiuit atâta de fericire de nu mai ştiu când, ba pare-se ca am chiuitul cam ascuţit, că mă miaună pisica săraca, nedumerită că de ce îî zgâriu urechile cu aşa sunete.

Bine, comoara eu ştiam că o am, numai că nu intrase… în exploatare să-i zicem.

Comoara e moştenită, primii care s-au apucat să strângă aşa ceva au fost bunicii mei din partea tatălui, apoi părinţii mei, însă eu nu ştiu dacă voi mai adăuga ceva la ea, dar sigur o s-o preţuiesc aşa cum se cuvine. Nu vă închipuiţi că am desfăcut scândurile de la parchet, sau eu mai ştiu ce. Nici vorbă. E mult mai simplu.

Dar hai să nu mai prelungim suspansul: momentul declanşator a fost simplu – m-am dus şi mi-am cumpărat un pick-up. După care m-am apucat să sortez discurile de vinil.

Poveşti, Beethoven, Amza Pelea, Momente vesele cu Toma Caragiu? Bach, Liszt, Wagner, Mozart, Alifantis, Andrieş, Country & Western? Romanţe, Elvis Presley, Deep Purple, Queen, Socaciu, Jazz, Colinde? You name it, I’ve got it!*

Şi ştiţi ceva? Se aude exact aşa cum trebuie: cu fâşâituri, cu pocnete unde e zgâriat discul, cu sunetul inconfundabil când s-a terminat placa şi trebuie să întorci discul. Inegalabil!

Şi ca să fie fericirea completă, nu-mi mai trebuie decât o mână de prieteni la o cană cu ceai să stăm să le ascultăm împreună. A… dar asta s-a rezolvat deja!

 _____________________________

*doar numeşte-le, că le am (n.a.)

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.