Declaraţia de fericire (27)

Declaraţia de fericire (27)

Am stat puţin în cumpănă înainte de a mă hotărî să reiau declaraţiile zilnice de fericire. Asta pentru că e greu să te gândeşti că ai un an în faţă în care să cauţi motivele pentru care ai fost fericit în fiecare zi şi asta fără să te repeţi la nesfârşit. Dar mi-am amintit cât de bine îmi face mie acest exerciţiu aşa că mă avânt spre un 2012 plin de motive de fericire.

În vacanţa asta am re-descoperit tricotatul, sau împletitul. Din joacă şi din dorinţa de a face un fular mic pentru o păpuşă, am ajuns în pod şi am coborât de acolo ghemele şi andrelele pe care le-am folosit în copilărie. Iar aseară m-am aşezat precum o băbuţă în pat şi am dat din mânuţe pe simfonia a 6a a lui Beethoven. Nu vă puteţi imagina cât de relaxată m-am simţit! Aşa că vă doresc să găsiţi şi voi o combinaţie de activităţi care să vă aducă cel puţin atâta linişte şi bucurie la final de zi!

Momentan vă pot oferi doar muzica, în compania unor imagini frumoase:

PS într-o notă mai amuzantă. Ştiaţi că Simfonia a 6a e din Barbie şi al ei Pegasus magic? Ei bine, măcar atâta ştiu, ca Barbie asigură o minimă educaţie muzicală copiilor. Va mai dura puţin până aceştia vor înţelege că valoarea lui Beethoven e cu mult mai mare decât cea a păpuşii perfecte de plastic… 🙂

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.