Declaraţia de fericire (27)

Declaraţia de fericire (27)

Am stat puţin în cumpănă înainte de a mă hotărî să reiau declaraţiile zilnice de fericire. Asta pentru că e greu să te gândeşti că ai un an în faţă în care să cauţi motivele pentru care ai fost fericit în fiecare zi şi asta fără să te repeţi la nesfârşit. Dar mi-am amintit cât de bine îmi face mie acest exerciţiu aşa că mă avânt spre un 2012 plin de motive de fericire.

În vacanţa asta am re-descoperit tricotatul, sau împletitul. Din joacă şi din dorinţa de a face un fular mic pentru o păpuşă, am ajuns în pod şi am coborât de acolo ghemele şi andrelele pe care le-am folosit în copilărie. Iar aseară m-am aşezat precum o băbuţă în pat şi am dat din mânuţe pe simfonia a 6a a lui Beethoven. Nu vă puteţi imagina cât de relaxată m-am simţit! Aşa că vă doresc să găsiţi şi voi o combinaţie de activităţi care să vă aducă cel puţin atâta linişte şi bucurie la final de zi!

Momentan vă pot oferi doar muzica, în compania unor imagini frumoase:

PS într-o notă mai amuzantă. Ştiaţi că Simfonia a 6a e din Barbie şi al ei Pegasus magic? Ei bine, măcar atâta ştiu, ca Barbie asigură o minimă educaţie muzicală copiilor. Va mai dura puţin până aceştia vor înţelege că valoarea lui Beethoven e cu mult mai mare decât cea a păpuşii perfecte de plastic… 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.