Declaraţia de fericire (32)

Declaraţia de fericire (32)

Mă roagă Alex de dinainte de Crăciun să îl programez la tuns. Fix aseară, când în mărinimia mea infinită decid să dau aşteptatul telefon, mă loveşte un lapsus. Măi să fie, cum o chema pe doamna respectivă? Mă gândesc, dar nimic, memoria îşi bate joc de mine aşa că dau inocentă din umeri şi formez numărul. Bună seara, bună seara, nu vă supăraţi, am o rugăminte, vreau să îl programez pe soţul meu şi am uitat numele doamnei la care vine mereu, ştiţi, e singura care tunde şi domni… tatonez eu cu glas mieros. Păi eu sunt, îmi răspunde Dorina, pe care o ştiu cam de 10 ani, că asta am uitat să vă spun. Simt că mă înroşesc până în vârful urechilor şi, de emoţie, îi spun că vreau şi eu să ma tund. Destul de fals de altfel dar acum ce să fac, joi am programare 🙂

Chestia asta nu m-a făcut neapărat fericită, dar sunt şi zile în care o porţie bună de râs face bine la fericirometru – şi da, am râs şi eu, a râs şi restul familiei… de mine!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.