Declaraţia de fericire (38)

Declaraţia de fericire (38)

V-am mai spus că sunt un om friguros. Şi că atunci când am fost în vacanţa de iarnă în tabăra de călărie nu m-am suit pe cal de teama frigului (dar mai erau şi alte temeri în spate, mai vechi, vezi mai multe în articolul meu Dragoste cu năbădăi). Dar cum pasiunea te încălzeşte când ţi se pune cu adevărat pata, ieri pe la ora 9 dimineaţa, când afară erau -3 grade şi în manej nu mai mult de zero (aşa simţeam eu!) am încălecat pe un frumos armăsar negru şi am făcut o lecţie de iniţiere pe care o s-o ţin minte toată viaţa. A fost minunat, am simţit că încep să îmi depăşesc anumite temeri, că voi reuşi până la urmă să îmi găsesc echilibrul pe cal, că voi călări şi eu! Mai e până acolo dar fericirea unui nou început e cea mai importantă! Şi trebuie să îi mulţumesc Oanei pentru asta, pentru că de la ea am aflat de locul cu pricina şi de instructor!

Abia aştept următoarea oră şi… să îmi treacă durerea din… ei, nu pot să vă spun! 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.