Declaraţia de fericire (46)

Declaraţia de fericire (46)

Ieri v-am invitat să trimiteţi şi voi declaraţii de fericire legate de aspecte mici sau mari, importante sau neimportante, nimicuri sau realizări care vă aduc momente fericite în zile ce par a fi obişnuite. Am primit o primă declaraţie de la Cătălina Baia, dar pentru că nu a putut să cuprindă într-o propoziţie fericirea ei ne-a dat un link. Şi pentru că de sâmbătă încoace tot vorbim de dans, cum am putea să nu înţelegem fericirea Cătălinei în paşi de vals? 🙂

Poţi şi tu să îmi trimiţi o declaraţie de fericire, m-aş bucura să fie scrisă pentru noi şi cititorii noştri. Cele mai frumoase şi inspiraţionale declaraţii vor fi publicate cu numele vostru şi link către blog (dacă aveţi). Aştept declaraţii pe mail, la noutati at lumeamare punct ro!

Curaj!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.