Declaraţia de fericire (46)

Declaraţia de fericire (46)

Ieri v-am invitat să trimiteţi şi voi declaraţii de fericire legate de aspecte mici sau mari, importante sau neimportante, nimicuri sau realizări care vă aduc momente fericite în zile ce par a fi obişnuite. Am primit o primă declaraţie de la Cătălina Baia, dar pentru că nu a putut să cuprindă într-o propoziţie fericirea ei ne-a dat un link. Şi pentru că de sâmbătă încoace tot vorbim de dans, cum am putea să nu înţelegem fericirea Cătălinei în paşi de vals? 🙂

Poţi şi tu să îmi trimiţi o declaraţie de fericire, m-aş bucura să fie scrisă pentru noi şi cititorii noştri. Cele mai frumoase şi inspiraţionale declaraţii vor fi publicate cu numele vostru şi link către blog (dacă aveţi). Aştept declaraţii pe mail, la noutati at lumeamare punct ro!

Curaj!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.