Declaraţia de fericire (47)

Declaraţia de fericire (47)

Aseară am citit cu LumeaMică două cărticele din seria “Poveşti din Pădurea Muzicală”. Sunt minunat scrise şi ilustrate iar ideea de a apropia copiii de muzică prin transformarea marilor compozitori în spiriduşi cu puteri magice este încântătoare. Şi să vă mai spun ceva: în “Mozart şi curcubeul muzical” avea spiriduşul ăsta muzical un dulap cu borcănaşe cu “Dulceaţă de zâmbete”, “Sos de ţopăială”, “Gem de râs”, borcane care de fiecare dată când Mozart înveselea pe cineva se umpleau ca prin minune. Păi nu este tocmai aşa? Nu de fiecare dată când facem pe cineva fericit ne cresc şi nouă rezervele de fericire?

Cristina Andone m-a făcut şi pe mine fericită aseară, aşa că are sigur un borcănaş nou cu zâmbete, pe raft. Până aseară nici nu ştiam cine este (la mine asta e normal, sunt ruptă de mass media sau de domeniul în care am activat atât) dar am căutat pe google să văd cine e responsabilă pentru momentul meu de fericire şi am aflat, am găsit şi blogul ei, la fel de frumos scris, păcat că prea rar actualizat. Eu aş vrea să o mai citesc, dar până una alta o să urmăresc această serie de cărticele!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.