Idei de weekend: 3-5 februarie 2012

Idei de weekend: 3-5 februarie 2012

Dragilor, e februarie și ger de crapă pietrele. Știu că mulți dintre voi visează la vreme însorită și temperaturi generoase, însă eu sunt de părere că nici iarna nu e rea. Până la urmă are și ea rostul ei, nu-i așa? Dacă vă întrebați ce se întâmplă în week-end-ul care se apropie, iată care sunt recomandările noastre care, sperăm noi, să vă fie de folos. Dacă am uitat ceva să ne fie cu iertare, doar suntem şi noi oameni. Dar suntem deschişi oricăror sugestii venite din partea voastră pe care le‑om primi cu mult drag şi le‑om da drumul mai departe în lumea mare ca să afle toată suflarea despre ele.

Arad

 • ExpoTexStiltârg de îmbrăcăminte şi încălţăminte (1-5 februarie).

Bacău

Braşov

 • Târg de produse autohtone (4-5 februarie).

Bucureşti

 • Sărbătoare cu muzici – Muzeul Ţăranului împlineşte 22 de ani de la reînfiinţare (5 februarie).
 • Cântece şi jocuri la gura sobei – program de activităţi pentru copiii cu vârsta între 2 şi 6 ani (4-5 februarie).
 • Ateliere de ilustraţie de carte – atelier de creaţie pentru copiii de 6-13 ani (4-5 februarie).
 • La Antipa, în spatele uşilor închise – tema seminarului este „Ce sunt şi câte specii de mamifere există în fauna României?” (4 februarie).
 • Dressing Room – târg de haine şi accesorii (4 februarie).
 • Atelier de mărţişoare (5 februarie).
 • „Mit, Ficţiune şi Realitate” – expoziţie de figurine din ceară (5 ianuarie – 8 februarie).
 • Atelierul Năzdrăvanilor, editia a-7a (4 februarie)

Cluj

 • Cupa Răchitele – campionatul naţional de escaladă pe gheaţă (3-5 februarie).
 • Expoziţie fotografică de concert – imaginile expuse surprind artişti şi formaţii din sfera muzicală naţională şi internaţională (21 ianuarie – 5 februarie).

Maramureş

Sibiu

Suceava

 

Lumea Mare vă doreşte weekend plăcut!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.