Locul tău de meditaţie

Locul tău de meditaţie

Răspunzând la provocarea de ieri, Laura Frunză ne-a trimis imaginea de mai jos, însoţită de aceste cuvinte: „am găsit o poză a unui loc care mie mi-a plăcut mult, spătarul unei bănci de pe malul Tamisei. Da, ciudat, nu? Însă avea o placuţă tare interesantă, care m-a impresionat şi care mi-a dat de gândit. Toţi avem nevoie de un loc în care să medităm, nu? Al tău care e?

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!