Poveşti din LumeaMare pentru trup şi suflet

Poveşti din LumeaMare pentru trup şi suflet

Pentru că v-a plăcut atât de mult la Poveşti din LumeaMare în paşi de tango, ediţia 23 vă propune din nou o incursiune în lumea călătoriilor urmată de o însufleţită lecţie de dans. De data aceasta ne vom ocupa şi de suflet şi de trup şi putem garanta că vom petrece o seară plină de voie bună împreună. Ne vom întâlni duminică, 11 martie, ora 19:30, la studioul de dans Happy Feet. Seara va debuta cu poveşti de călătorie şi suflet istorisite de Cătălin Dandeş şi Cristina Şerban, după care Tudor Mihai şi Raluca Oana Aldea ne vor introduce în lumea dansurilor latino, cu o lecţie practică de dans, pentru toată lumea. Aşa cum s-a întâmplat şi la lecţia de tango, veţi vedea că dansul nu vă este atât de străin pe cât credeaţi! Pentru curaj vă aşteptăm cu un pahar de vin oferit de S.E.R.V.E şi pentru a nu fi luaţi prin surprindere de plăcuta licoare vă pregătim şi câteva gustări! Vom încheia cu o tombolă la care veţi putea câştiga un abonament pentru două persoane, la dans, oferit de gazdele noastre. Şi mai avem o surpriză pe care o vom dezvălui doar atunci!

Vă prevenim că locurile vor fi pe jos, pe salteluţe de gimnastică, dacă există persoane care nu pot sa stea în poziţia aceasta vă rugăm să ne spuneţi pentru a ne organiza. De asemenea este foarte important să vă aduceţi încălţăminte de schimb, cizmele / bocancii de stradă se vor lăsa la vestiar. Pentru fete recomandăm pantofi comozi sau cu toc, pentru cele care sunt obişnuite. Ţinuta este la latitudinea fiecăruia, important este să vă simţiţi bine şi să nu vă formalizaţi!  Mai multe detalii găsiţi mai jos, după afiş.

Povestitori

Cătălin Dandeş este psiholog de orientare transpersonală şi organizează excursii iniţiatice în Peru, având ca scop căutarea de sine, dezvoltarea personală şi interacţiunea cu culturile şamanice. Ne va oferi impresiile sale din junglă şi aceste comunităţi, ne va povesti despre civilizaţie şi evoluţia umană, ne va sta la dispoziţie cu sfaturi şi idei pentru o altfel de călătorie în zona Anzilor.

.

.

.

Cristina Şerban ne-a promis impresii din America de Sud dar, cum a fost plecată din ţară în ultima săptămână, nu a reuşit să ne trimită mai multe detalii. Vom actualiza imediat ce primim veşti.

Data

Duminică, 11 martie, între 19:30 şi 23:00.

Unde?

Happy Feet Studio, Sos. Mihai Bravu, Nr. 223, Et.2, sector 3, Bucuresti, Piaţa Muncii, blocul cu Optinova la parter.

Intrare:

Participare:

Taxa de participare este de 40 de Lei. Pentru ca rezervarea să fi validă aceasta trebuie achitată în cel mult două zile (şi nu mai târziu de vineri, 9 martie) de la primirea confirmării şi detaliilor, pe e-mail.

Înscrieri:

Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi pentru mai multe locuri, vă rugăm frumos să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane.

Daca nu aţi mai fost pana acum la Povesti din LumeaMare puteţi sa aruncaţi un ochi aici. Dar nu uitaţi, de data aceasta mai şi dansăm, aşa că vedeţi cum a fost data trecută aici!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.