Şi am povestit, şi am dansat… şi ce-am mai râs!

Pentru că e greu de descris în cuvinte, uite cam aşa a fost la Poveşti din LumeaMare în paşi de tango (cu nota ca ceea ce vedeţi mai jos e doar o imitaţie palidă a spiritului de veselie şi glumă ce ne-a însoţit sâmbăta asta):

Glumă, glumă (pentru care sper să nu fi supărat pe nimeni), dar la ediţia asta chiar am auzit poveşti faine din Argentina, de la  Iulian Sârbu şi Anca Argeşiu, chiar am fost impresionaţi de cum au dansat Tudor Mihai şi Raluca Oana Aldea, chiar am dansat şi noi şi chiar am râs ore în şir, Tudor făcându-se vinovat de cea mai faină lecţie de dans pe care am avut-o vreodată!

Cei care nu se văd în poze pot răsufla uşuraţi, au scăpat fără glume! Se vor găsi în curând pe pagina noastră de Facebook!

 

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.