De fericire în lanul de grâu

De fericire în lanul de grâu

Există momente din zi în care lumina bate în aşa fel încât urâtul dispare din peisaj şi se instalează, în loc, parfumul unei vieţi idilice, cu arome de fân şi flori de câmp. Există momente în care zgomotul este înlocuit de foşnetul unui lan de grâu iar privirea îţi este mângâiată într-un ritm de vânt şi soare.

Există momente în care eşti fericit pur şi simplu pentru că eşti acolo, atunci.

Foto declaraţia de fericire de săptămâna aceasta are şi un cadou video, după imaginile de mai jos. O după-amiază relaxată  îţi doresc!

 

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.