Cea mai importantă întâlnire din viaţa mea…

Cea mai importantă întâlnire din viaţa mea…

… a avut loc, n-o să îşi vină să crezi, la Costineşti, acum 14 ani 16 ani (later edit: ei, au mai trecut 2 între timp). Şi ştiu sigur că a fost cea mai importantă pentru că sunt şi astăzi alături de Alex, alături de copilul nostru, în viaţa pe care ne-am făcut-o împreună. A fost ideea şi dorinţa Petrei să-i arătăm locul în care ne-am întâlnit noi doi, prima dată. Am dat cu ochii unul de altul pe o alee, chiar în locul în care am făcut această poză în acest weekend. Şi atunci nici măcar n-am bănuit ce va urma, nu vă detaliez dar, teoretic şi practic, viaţa şi mâna mea erau deja date… Şi totuşi există întâlniri care îţi schimbă aproape fără să îţi dai seama destinul şi drumuri care deşi par să aibă o singură direcţie, la un moment dat se bifurcă. Stăm mereu în cumpănă şi ne întrebăm care va fi direcţia corectă, în ce parte ar trebui să o luăm pentru a nu regreta apoi. Am înţeles în timp că important e să luăm o decizie şi să mergem înainte, pentru că orice variantă am alege aceasta va fi cea bună. E valabil în călătorii, e valabil în viaţă.

Acum înţelegeţi de ce am scris acea scrisoare Mării Negre?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.