Cu Naşul prin Iordania

Cu Naşul prin Iordania

N-a fost aşa de greu pe cât m-am temut că va fi. Înainte de a pleca vineri spre Naşul TV, LumeaMică m-a încurajat cu un sfat de bun simţ, pe care nu ştiu de unde l-a scos, pentru că şcoală de specialitate sigur n-a făcut încă: “mami, nu te gândi că se uită mai mulţi la tine, imaginează-ţi că vorbeşti cu un singur om”. Ceea ce aşa a şi fost, am vorbit cu plăcere cu Costin Ştefan despre o ţară pe care amândoi am admirat-o şi de care ne-am ataşat. Desigur, am avut nişte momente în care m-am blocat, sau detalii pe care ţineam musai să le subliniez dar pe care nu am mai reuşit să le aduc în discuţie, desigur că nu poţi cuprinde Iordania în mai puţin de o oră.

Vestea bună sunt două, dacă îmi permiteţi gluma :-): prima e că nu m-am stresat aşa tare ca de obicei şi a doua că există astfel de emisiuni. Sper să reziste şi să fie din ce în ce mai bine, pentru plăcerea şi bucuria noastră, a celor pasionaţi de călătorii.

Mulţumesc Alex, Mădălina, LumeaMică, părinţilor mei şi prietenilor care m-au urmărit şi am simţit eu ca m-au susţinut, de foarte aproape sau de la distanţă!

Pentru cei care nu aţi prins transmisiunea în direct, vă doresc vizionare plăcută şi aştept criticile voastre, ca să învăţ şi eu ceva din această experienţă:

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.