Bună! Află de ce şi cum să ne urmăreşti!

N-am avut niciodată pretenţia să fii zilnic cu ochii pe noi. Am chiar prieteni şi prietene care mi-au mărturisit că scriem prea mult, că nu pot să ţină pasul. Nu ştiu dacă e bine sau rău, dar ştiu că avem multe de împărtăşit, aşa că, cel puţin acum, ai mai multe motive să ne urmăreşti, după următorul program săptămânal:

LUNI publicăm articole de opinie, ale noastre sau ale altora, rezultate în urma unor experienţe personale şi interviuri. Până în decembrie, avem analiza a câte două bloguri pe săptămână, în cadrul proiectului 22 de bloguri de travel din România. Bonus, uneori mai avem şi impresii de călătorie.

MARŢI publicăm impresii de călătorie.

MIERCURI avem fie articole pentru părinţi care vor să călătorească alături de cei mici, fie călătorii pe două roţi, fie ambele.

JOI este ziua dedicată timpului liber, timpul tău personal. Vei găsi în fiecare joi  lista cu idei de weekend şi, în funcţie de ce am mai făcut sau văzut, alte idei şi recomandări, de la trasee şi bugete la cazări, de la spectacole de teatru până la cărţi şamd.

VINERI e ziua ispititoarelor propuneri şi experienţe culinare din lumea mare, ziua în care povestim despre bucate şi/sau vinuri.

Cam acesta este, pe scurt, planul nostru editorial. De care încercăm să ne ţinem şi pe care îl îmbogăţim de fiecare dată când avem ocazia.

Presupunând că vrei să fii la curent cu ceea ce mai facem, iată care sunt cele 3 variante de bază:

1. Abonarea la articole

Vei primi zilnic un singur mail, indiferent câte articole am publicat, în care vei putea citi direct, fără să mai intri pe blog, ceea ce am mai scris. Poţi să te abonezi direct pe pagină sau aici:

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

2. Abonarea la newsletter

Acesta nu este un mail automat pe care îl primeşti, ci un mail personalizat, o dată sau cel mult de două ori pe săptămână, dacă avem ceva important să îţi spunem. Aici afli despre cele mai noi ediţii de Poveşti din LumeaMare şi ai prioritate la înscrieri.

Te poţi abona direct pe pagină, în secţiunea află primul noutăţile.

Poţi alege ambele variante, conţinutul primit nu se va dubla şi nici nu va deveni stresant pentru tine, aşa sper cel puţin! Găseşti formularele şi în sidebar, arată aşa:

3. Pagina noastră de Facebook

Nu zic nu, ne place să ne întâlnim şi să interacţionăm și acolo, dar cum sunt tot felul de schimbări pe care această platformă le face în ultima vreme, aş considera-o ca pe ultima variantă posibilă pentru a fi la curent cu noutăţile. Se pare că doar 10% din ceea ce postăm îţi apare pe timeline, pentru restul ar trebui să plătim, ceea ce nu se va întâmpla. Trebuie să te asiguri că ne-ai adăugat la o listă de interese sau că ai bifat Get notifications, opţiune care îţi apare când pui cursorul pe butonul pe care scrie Liked (vezi mai jos). Mie nu îmi apare, nu am aflat de ce, dar în marea majoritate a cazurilor e acolo.

Mai poţi alege un reader sau să ne urmăreşti pe twitter, ca variante suplimentare.

Sper să îţi facă plăcere să ne fii alături cât mai des şi te aşteptăm cu idei sau sugestii de îmbunătăţire.

Iar dacă ai nelamuriri sau te putem ajuta cu ceva, dă o veste!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.