Elixir Travel, o nouă revistă pentru tine!

Elixir Travel, o nouă revistă pentru tine!

Vreau să îţi dau vestea asta de cel puţin o săptămână dar nu ştiu cum s-a făcut că mereu am avut câte o problemă, ba am fost răcită, ba am fost prea aglomerată, ba una, ba alta… Dar iată că, în sfîrşit, pot să te anunţ că s-a lansat o nouă revistă de travel, din aceea pe care o poţi ţine în mână, tipărită şi lucioasă! Asta e mare minune mare, pe o piaţă pe care orice revistă abia îşi trage sufletul, reuşind cu greu să se ţină în viaţă, în competiţia cu criza şi abundenţa de informaţii gratuite de pe net.

Acum, când ţin revista Elixir Travel în mână, îmi doresc să aibă viaţă lungă şi să ne aducă, să îţi aducă poveşti frumoase şi interesante de călătorie. Fac parte din echipa redacţională şi sunt responsabilă de călătoriile cu copii şi de reportaje, aşa că vei putea citi, în fiecare lună, cel puţin două articole semnate de mine. Sunt mândră să scriu alături de Răzvan Marc, Cezar Dumitru, Răzvan Pascu, Simona Neaţă, Cătălin Alionte, Cosmin Tudoran, Costin Staicu, Cristina Staicu, Florin Arjocu şi Vasilica Maria Margalina. Managerul proiectului este Florin Albu (căuia îi mulţumesc pentru încerede şi entuziasm) iar redactor şef este Iuliana Alexa.

Găseşti revista la chioşcurile de ziare din toată ţara, în reţeaua Relay şi Inmedio. Iar dacă ai primit-o deja de la Moş, la Poveşti din LumeaMare, aştept să îmi spui părerea ta, cum ţi se pare, ce crezi că ar putea fi mai bine şi… despre ce ţi-ai dori să mai scriu pentru numărul următor!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.