Biblioteca virtuală de seară – 17

Biblioteca virtuală de seară – 17

Avem şi săptămâna aceasta o serie de articole foarte frumoase, alese aşa cum ne-au ieşit în cale în timp ce navigam printre cele 22 de bloguri de travel.

Adriana ne-a dat gata cu ceea ce a făcut cu bebele în burtică –9 activități în 9 luni de sarcină

Bia a scris foarte frumos despre stilul de a călători – Viaţa e un stil de a călători (figură de stil)

Liliana a abordat minunat tema femeii de sub văl, femeia marocană – Gândire sub văl

Cătălin a scris despre unul dintre cele mai frumoase castele pe care le ştim – Castelul din poveşti. Palácio Nacional da Pena

Iar la sfârşit merită încheiat cu o perspectivă inedită asupra punctelor de fidelitate oferite de liniile aeriene. De la Miscellanea – Frequent flyer, frequent fraier

Tu ce ai mai citit?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.