Idei de weekend: 8-10 martie 2013

Idei de weekend: 8-10 martie 2013

Arad

Bihor

  • BookLand – târg de carte (5‑17 martie).

Bistriţa‑Năsăud

  • Târgul Mărțișorului – mărțișoare lucrate manual, produse meșteșugărești, bijuterii și alte accesorii hand-made (19 februarie‑8 martie).

Braşov

  • Ride2Help – concurs caritabil de ski/snowboard (9 martie).

Bucureşti

  • Mărțișoare minerale – expoziție cu vânzare de pietre prețioase și semiprețioase (23 februarie‑10 martie).
  • Târgul de Mărțișor „Festivalul primaverii” la Sala Dalles – mărțișoare din ceramică, sticlă, cioplite în lemn, din aur și argint și chiar mărțișoare gastronomice din zahăr sau mirodenii (24 februarie‑8 martie).

Caraş‑Severin

Cluj

Constanța

  • Târgul de mărțișoare – târg de cadouri (22 februarie‑10 martie).

Iași

Prahova

Timiș

  • Târgul cadourilor de primăvară – îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, accesorii (6‑10 martie).
  • Târg de produse tradiționale și Expo Souvenir & Vintage (7‑10 martie).
  • Târg-expoziție de 8 martie – târg naţional cu vânzare de bunuri de larg consum (7‑10 martie).

Lumea Mare îţi doreşte weekend plăcut!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.