Hai la lansarea cărţii Poveşti pe două roţi

Hai la lansarea cărţii Poveşti pe două roţi

„Când avea 9 ani îşi dorea să fie mare ca să poată pilota o motocicletă. Când avea 17 ani purta deja bocanci şi geacă de piele de motor, aşteptând să treacă timpul pentru a împlini 18 şi a-şi vedea visul cu ochii. Nu putea să îşi imagineze viaţa în conservă. Acum are 33 de ani şi are orice îşi doreşte: o familie, o casă, o carieră, o maşină. Mai puţin o motocicletă.

1 an mai târziu…”

Tocmai ai citit o secvenţă din viaţa mea, un fragment dintr-o poveste foarte personală, despre cum am ajuns să conduc o motocicletă, apoi am „coborât” la bicicletă, renunţând de fiecare dată la o treaptă de confort. De ce? Poate că povestea mea îţi va da răspunsul. Sau poate că ştii deja răspunsul. Sau poate că vei căuta încă un răspuns în celelalte 27 de poveşti care apar mâine între coperţile unei cărţi: Poveşti pe două roţi.

Carte Povesti pe 2 rotiPoveşti pe două roţi este un proiect Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank şi Editura Tritonic. Un proiect frumos care sper să atragă mai multă atenţie asupra acestui fenomen în Bucureşti.

„Povesti pe două roţi” este un volum de poveşti care promovează bicicleta ca stil de viaţă. Într-o formă prietenoasă şi amuzantă, cele 27 de poveşti cu şi despre biciclete sunt scrise de scriitori, persoane publice, dar şi oameni obişnuiţi, care îşi împărtăşesc amintirile lor, experienţele memorabile despre aceeaşi pasiune: bicicleta! – citesc pe site-ul ivelo.ro (găseşti acolo mai multe detalii).

Şi cum o veste bună nu vine niciodată singură, te invit să ne vedem mâine seară la lansare, 1 august ora 18:30, la Roaba de Cultură din Herăstrău. Umblă un zvon că va trebui să vorbesc şi eu, aşa că m-aş bucura să te văd şi pe tine prin preajmă!

Ce zici, vii?

Dacă ai nevoie de mai multe detalii lasă un comentariu sau, mai direct, contacteaz-o pe Matei Geanina, Communication & PR Coordinator @ ASOCIATIA GREEN REVOLUTION –  0728.051.780, geanina.matei@greenrevolution

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.