Concert cu mult entuziasm și o voce pe măsură – Aylin Cadîr

Concert cu mult entuziasm și o voce pe măsură – Aylin Cadîr

Am avut așa o imagine în minte cu fata asta care, după ce că e frumoasă de pică, mai cântă și bine:
…peste niște ani, pe o scenă ceva mai mare, cu un public la fel de cald, nepierzându-și nici un dram din entuziasmul și plăcerea de a cânta. Cu ochii mari, câteva riduri delicat ascunse de luminile scăzute ale sălii, cu zâmbetul cât o zi de vară, dar cu vreo 20-30 de ani mai mult decât are acum. Așa mi-am imaginat-o pe Aylin că va ajunge după o carieră muzicală de succes, în care va fi pus mult suflet și talent.

Nu știu dacă am vreun talent de prezicătoare, dar mi-ar plăcea ca imaginea aceasta să se transforme în realitate peste niște ani, n-am avea decât de câștigat, cu toții. Eu am văzut-o parcă aievea, când tocmai încheia un acord sau o notă mai dulce.

Concertul a durat cam o oră, iar înainte și după am stat cu drag la povești cu prietenii, pentru că Aylin ne-a insuflat o energie foarte bună și multă căldură. A dialogat cu noi, am râs, a făcut un spectacol foarte fain, a cântat în patru  limbi diferite ba, am primit și cadouri! (Roxana pe motiv de plecări în țări străine n-a putut să stea până la sfârșit, așa că nu știe ce-a primit. Sic!)

Mult mai multe nu vă spun acum. Vă las cu un cântec și câteva poze, și-o vorbă bine intenționată: luați un prieten- doi cu voi și mergeți  să o vedeți la următoarea ei cântare, pe unde va fi fiind. Îmi risc o mână și-o bag în foc: garantez că o să vă umple de bună-dispoziție!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.