Promoții de primăvară Air France / KLM

Promoții de primăvară Air France / KLM

Se pare că este timpul să începi să-ți planifici vacanța, asta dacă nu ai făcut-o deja. Early bid este cea mai nouă promoție care vine de la Air France/KLM. Perioada de călătorie a biletelor achiziționate cu o reducere de până la 40% este până la jumătatea lunii decembrie 2014, iar perioada de achiziție a biletelor este până pe 15 aprilie. Dar așa cum bănuiesc că știi deja, nu aștepta până la sfârșitul perioadei pentru a prinde un bilet. Toate prețurile sunt valabile pentru zborurile dus-intors și includ taxele de aeroport.

Și pentru că poate vrei să prinzi ceva hai să vedem ce găsim pe paginile KLM și Air France.

Asia te îmbie cu 99 de destinații, Africa cu 66 de destinații, iar Europa cu 138 de destinaţii.

Beijing începând de la 571 euro cu Air France.

AirFrance - Beijing

Mumbai începând cu 590 euro cu Air France.

AirFrance - Mumbai

Singapore începând cu 690 euro cu KLM.

KLM_Singapore

KLM_Singapore 2

Spor la căutat şi pentru mobilitate, încearcă și noua versiunea a aplicației pentru Ipad de la KLM. Detalii aici.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.