Câştigătorii concursului Lamonza sunt…

Câştigătorii concursului Lamonza sunt…

Concursul Lamonza cu tema „ce poate intra în geanta ta de voiaj?” s-a încheiat săptămâna trecută. Un juriu alcătuit din 5 persoane a votat şi a ales cei 5 câştigători:

1. Alin Gabriel Grămescu

2. Catalin Chiritoiu

Catalin Chiritoiu

3. Lung Inocentiu

Lung Inocentiu

4. Cosmin Popa

Cosmin Popa 4

5. Printre randuri

Printre randuri

Au mai fost fotografii frumoase sau îndrăgite, atât de noi cât şi de public, dar din păcate nu avem decât 5 premii! 🙂 Câştigătorii vor primi câte un troler Lamonza Toro 51x35x17 cm, la o adresă de pe teritoriul României pe care îi rugăm să ne-o comunice cât de curând.

La final vă mulţumim tuturor pentru efort şi imaginaţie şi vă arătăm şi alte variante din concurs care au fost aproape de câştig sau care au primit multe aprecieri pe pagina noastră de facebook.

Tot albumul e aici.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.