Secretele Barcelonei (2) – Parc de la Ciutadella într-o duminică însorită

Secretele Barcelonei (2) – Parc de la Ciutadella într-o duminică însorită

Evadare din forfota oraşului, o prima propunere: Parc de la Ciutadella

E încă duminică, e încă soare, plimbarea pe malul mării cu bicicletele ne-a obosit dar nu atât de mult încât să nu ne dorim să mai continuăm, aşa că Alex îmi propune să dăm o fugă şi până în Parc de la Ciutadella. Îmi amintesc că mi-am notat în agendă să vedem acest parc duminica, pentru atmosferă, şi ghidul din care m-am inspirat a avut mare dreptate! Nu cred că există moment mai bun şi nici un alt parc care să îţi transmită aşa o poftă de viaţă, aşa o stare de bine.

DSC_0158

DSC08244

DSC08247

DSC08254

DSC_0161

DSC08260

DSC08275

DSC08281

DSC08282

DSC_0166

DSC_0168

Text: Roxana Farca

Foto: Alexandru Farca

NOU!

Planifici o vacanţă la Barcelona? Întreaga călătorie şi toate impresiile din Barcelona, în varianta completă, plus multe sfaturi, ponturi şi idei, se află în Ebook-ul Secretele Barcelonei. Dă click pe imaginea de mai jos, pentru mai multe detalii.

Coperta

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.