Secretele Barcelonei (2) – Parc de la Ciutadella într-o duminică însorită

Secretele Barcelonei (2) – Parc de la Ciutadella într-o duminică însorită

Evadare din forfota oraşului, o prima propunere: Parc de la Ciutadella

E încă duminică, e încă soare, plimbarea pe malul mării cu bicicletele ne-a obosit dar nu atât de mult încât să nu ne dorim să mai continuăm, aşa că Alex îmi propune să dăm o fugă şi până în Parc de la Ciutadella. Îmi amintesc că mi-am notat în agendă să vedem acest parc duminica, pentru atmosferă, şi ghidul din care m-am inspirat a avut mare dreptate! Nu cred că există moment mai bun şi nici un alt parc care să îţi transmită aşa o poftă de viaţă, aşa o stare de bine.

DSC_0158

DSC08244

DSC08247

DSC08254

DSC_0161

DSC08260

DSC08275

DSC08281

DSC08282

DSC_0166

DSC_0168

Text: Roxana Farca

Foto: Alexandru Farca

NOU!

Planifici o vacanţă la Barcelona? Întreaga călătorie şi toate impresiile din Barcelona, în varianta completă, plus multe sfaturi, ponturi şi idei, se află în Ebook-ul Secretele Barcelonei. Dă click pe imaginea de mai jos, pentru mai multe detalii.

Coperta

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care a călătorit cât de mult a putut împreună, practicând un turism responsabil. Roxana este pasionată de artă și desen, Alex de fotografie și gastronomie. Petra, pe care o vei regăsi mai mult copil între paginile acestui blog, a devenit între timp adult și a pornit pe propriile căi în viață.