În zbor peste ocean cu 3 zile de oferte de la AirFrance

În zbor peste ocean cu 3 zile de oferte de la AirFrance

 AirFrance lansează azi 3 zile de oferte promoţionale pentru destinaţii de peste ocean, către Miami, Mexico City şi San Francisco. Perioada călătoriei este între 23 august 2014 – 31 martie 2015.

Îmi face cu ochiul Mexicul, mai ales că vom fi aproape de el în iarna asta, aşa că am simulat tarifele pentru noiembrie şi decembrie, căci, de ce nu, poate vrei să faci revelionul în Mexic.

Pentru noiembrie am găsit preţul de 693 Euro dus-întors, tarife valabil la data publicării articolului.

AirFrance -Mexic 01

Dacă vrei să îţi faci revelionul în Mexic trebuie să îţi alegi repede şi atent datele de plecare/sosire pentru că tariful nu e disponibil decât în câteva zile. Am găsit în perioada 16 decembrie – 6 ianuarie, deci o să îl vezi  şi pe Moş Crăciun.

AirFrance -Mexic 02

Călătorie plăcută!

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.