Unde au fugit Dolomiţii?

Unde au fugit Dolomiţii?

Nici nu pot să îţi spun ce decizie am luat şi unde vom pleca, până la urmă, la vară! Dacă ai urmărit contul meu de facebook, sau cel al blogului, ştii deja că 2014 este un an minunat pentru noi, un an în care mai multe dorinţe se împlinesc. Am reuşit să merg la Barcelonasă descopăr Omanul şi, vestea cea mare, am primit ajutor din partea KLM România pentru zborul către mult visata destinaţie: Chile.

Însă, până la Chile, planul era să mai ajungem o dată în Dolomiţi. După ce ne-am tot gândit la vacanţe la plajă prin diverse şi frumoase ape din Europa, în cele din urmă ne hotărâsem să facem plajă la munte, în Dolomiţi! Vorba aceea, bronzul de munte ţine mai mult! Ei bine, Dolomiţii au fugit. A venit 1001 adventures la noi şi ne-a tentat cu mărul unei excursii ce intra pe lista de visuri a anului viitor. N-am putut rezista. Şi nici LumeaMică, în cele din urmă:

– Draga mea, ce zici de asta?

– Nuuuu, nu renunţăm la Dolomiţi, eu vreau în Dolomiţi! Nici nu discut!

– Te uiţi puţin la fotografiile acestea?

– A! …. Bine, nu mai mergem în Dolomiţi.

Nu-ţi spun mai mult. Te las să ghiceşti unde s-au mutat Dolomiţii. Te invit să te uiţi pe websiteul 1001 adventures şi pe pachetele de acolo şi să îmi spui care crezi că va fi următoarea noastră destinaţie pentru o călătorie în familie. Nu te speria, nu sunt foarte multe dar sunt toate grozave. Aşa că ai grijă, s-ar putea să se ia! 🙂

Iar dacă ai o bănuială, lasă aici un comentariu cu propunerea ta. Primii 3 care răspund corect unde vom merge primesc un suvenir de la noi, la întoarcere.

Între timp, eu stau puţin ca să îmi recapăt respiraţia…

Vacanta 2014

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.