Trei zile, trei destinaţii cu AirFrance

Trei zile, trei destinaţii cu AirFrance

AirFrance ne tentează cu trei destinaţii: Bangkok, Osaka şi Havana cu preţuri începând de la 499€ / 599€ şi respectiv 649€.  Oferta s-a lansat astă noapte şi este valabilă până pe 21 iunie. Am făcut mai multe simulări şi bilete se găsesc încă în sistem, aşa că dacă mai aveţi zile de concediu şi vise frumoase, e timpul să acţionaţi:

1. Bucureşti – Bangkok, perioada călătoriei 18 august – 11 decembrie 2014 

Bangkok

2. Bucureşti – Osaka, perioada călătoriei 18 august – 11 decembrie 2014 

Osaka

3. Bucureşti – Havana, perioada călătoriei 1 august – 31 decembrie 2014 

Havana

Călătorie plăcută!

Tarifele sunt valabile la data publicării articolului.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.