Promoție KLM. New York 499 EUR, Montreal 499 EUR, Portland 549 EUR

Promoție KLM. New York 499 EUR, Montreal 499 EUR, Portland 549 EUR

KLM ne tentează din nou cu trei destinaţii pentru trei zile la preţuri foarte bune. New York 499 EUR, Montreal 499 EUR, Portland 549 EUR.

Perioada de zbor este între 23 august 2014 – 31 martie 2015.

Atenție: oferta a intrat în sistem azi-noapte (03 iulie iunie) și rămâne acolo doar până pe 05 iulie, inclusiv.

Bucureşti – Montreal la 494€

Nu sunt multe bilete disponibile aşa că dacă te tentează nu prea ai timp mult de gândire.

În august către Montreal nu am mai găsit sub 500 de euro, dar sunt disponibile în cu plecare în septembrie.

Canada - klm

În acelaşi timp mai poţi împuşca ceva oferte bune pentru şapte destinaţii China (Beijing, Shanghai, Hong Kong, Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Wuhan şi Xiamen – promoţie valabilă până pe 07 iulie 2014) şi pentru oraşele europene. Am verificat pentru Hangzhou şi Barcelona.

Bucureşti – Hangzhou – am găsit la 539 €, dar trebuie să cauţi bine să mai găseşti oferte bune.

Hangzhou_ klm

Bucureşti – Barcelona – 1 loc la 208 € şi mai găseşti rătăcite prin sistem câteva.

 Barcelona-klm

Călătorie plăcută!

Tarifele sunt valabile la data publicării articolului.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.