Avem de dat două carduri Flying Blue Silver sau Mile Bonus, vrei?

Avem de dat două carduri Flying Blue Silver sau Mile Bonus, vrei?

Ţi s-a întâmplat măcar o dată să îţi doreşti să poţi lua mai mult decât un bagaj la cală fără să plăteşti mult în plus pentru asta? Sau să pleci cu un bagaj mic şi să descoperi că la întoarcere ţi-ar mai trebui încă unul? Ţi s-a întâmplat să îţi spui că nu poţi cumpăra acea cuvertură extraordinară pe care ai găsit-o la un preţ incredibil pentru că nu mai ai unde să o pui în bagaj?

Dacă da, s-ar putea să ai de acum posibilitatea de a lua două bagaje de cală, plus acces prioritar la check-in şi îmbarcare prin Sky Priority. S-ar putea să câştigi unul dintre cele două carduri Flying Blue Silver* pe care Air France KLM le oferă. Şi chiar dacă nu vei fi norocosul, tot poţi câştiga mile bonus sau vouchere de 50 de €. Vezi mai departe ce trebuie să faci.

Cum câştigi unul dintre cele două carduri Flying Blue Silver* oferite de Air France KLM

E foarte simplu, trebuie doar să laşi un comentariu la acest articol până pe 31 august, să ne spui către ce destinaţie ai zburat ultima dată. Câştigătorii vor fi selectaţi prin tragere la sorţi, pe 1 septembrie.

Cum câştigi 2500 mile bonus sau vouchere de reducere de 50 de €

În primul rând trebuie să fii utilizator de Facebook. Dacă eşti, Air France şi KLM te invită să participi la campania „Viaţa este mai dulce cu Flying Blue” şi să îţi scanezi profilul prin intermediul unei aplicaţii speciale, ce poate fi accesată aici. Cu ajutorul aplicaţiei îţi selectezi apoi 5 locuri în care ai făcut check-in pe Facebook în 2013, îţi încarci poze acolo unde nu ai şi rezultă un videoclip cu cele mai frumoase amintiri din excursiile de anul trecut, acesta putând fi distribuit mai departe prietenilor. Uite cum a ieşit al meu, aici.

Important! Fiecare utilizator care generează un videoclip pe facebook este eligibil pentru a câştiga un premiu, în funcţie de statutul de membru Flying Blue:

Non-membri:

  • Cei care nu au deja card, adică non-membrii Flying Blue, dar care au instalat aplicaţia Facebook, au avut check-in-uri eligibile în 2013 (în afara ţării de reşedinţă)  şi au generat un video, vor putea primi 2000 de mile bonus. Cei care îl distribuie mai departe prietenilor de pe Facebook, vor primi un bonus de 500 de mile.
  • Non-membrii Flying Blue care au instalat aplicaţia Facebook, dar care nu au avut niciun check-in pe Facebook în 2013 pot câştiga 500 de mile Bonus.

În ambele situaţii, condiţia este să aderi la programul Flying Blue până pe 31 august şi să rezervi cel puţin un zbor operat de AIR FRANCE, KLM sau Tarom până la sfârşitul anului 2014.

Membri:

Membrii Flying Blue care au instalat aplicaţia Facebook, au avut check-in-uri eligibile în 2013 (în afara ţării de reşedinţă) şi au generat un video vor fi eligibili pentru a primi un voucher de 50 de € pentru zborurile inter-continentale. Eu l-am primit deja pe al meu.

Flying Blue app

Gata cu vorba, acum lasă repede o vorbă aici şi dă fuga pe Facebook să îţi faci filmuleţul pentru că termenul limită este 31 august. Dacă eşti mulţumit de cum a ieşit, ne-am bucura să îl împărtăşeşti cu noi, distribuindu-l şi la noi pe pagină. Succes şi zboruri tot mai multe şi cât mai departe!

Acest concurs s-a încheiat.  Vă mulţumim tuturor pentru participare! Cele două persoane care au câştigat, în urma tragerii la sorţi, sunt: Bogdan Caracaleanu şi Melinda V. Felicitari!

 

Flying Blue Silver 1* Cardul Silver Flying Blue reprezintă prima etapă a nivelului Elite şi aduce posesorilor avantaje precum posibilitatea de a lua bagaje extra, de a beneficia de 50% mai multe Award Miles pe zborurile SkyTeam sau de a avea acces la liniile speciale SkyPriority. De asemenea, cei care deţin un card Silver Flying Blue se bucură de un statut preferenţial pe listele de aşteptare şi beneficiază de un discount de 25% la clasa Economy Comfort pe zborurile KLM şi Delta. Pentru a trece de la nivelul Ivory la cel Silver, membrii trebuie să atingă un nivel de 25 000 de Level Miles (30 000 în Franţa şi Monaco) sau să efectueze 15 zboruri ce îi pot califica pentru acest statut.

Mai multe informații despre Flying Blue sunt disponibile aici: www.flyingblue.com

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.