Cum aş mai pleca în Oman, cu 450 de Euro la Qatar!

Cum aş mai pleca în Oman, cu 450 de Euro la Qatar!

Dacă nu ar fi fost Chile programat pentru decembrie, dacă aş fi avut o infinitate de bani şi de timp, dacă aş face ce mi-ar spune sufletul acum, aş lua bilete de avion către Oman, în noiembrie. 450 de euro mi se pare un preţ bun, iar Qatar e una dintre liniile aeriene cu care zborul chiar poate fi o plăcere, şi asta nu numai când zbori la business.

Tocmai am găsit vestea pe mail: începând de acum şi pentru următoarele trei zile, Qatar Airways are reduceri de până 20% la 130 de destinaţii, pentru o perioadă de călătorie între 21 Septembrie 2014 si 15 Iunie 2015. Eu aş alege Oman, tu poţi să alegi altceva, aruncă un ochi aici pentru inspiraţie. 

Revenind la Oman, dacă vrei şi mai multă inspiraţie citeşte povestea mea, De vorbă cu Ahmed din Oman, începând de aici.

2014 09 15 Qatar

Tarifele găsite sunt valabile la data publicării articolului.

Călătorii plăcute!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.