KLM ne tentează din nou: două bilete de avion către Curaçao şi reduceri doar 6 zile

KLM ne tentează din nou: două bilete de avion către Curaçao şi reduceri doar 6 zile

“Cel mai bun leac pentru o vacanţă terminată este planul pentru următoarea vacanţă” spune o vorbă din bătrâni. Aceeaşi vorbă am regăsit-o şi în comunicatul KLM, la care reacţia mea cinstită, nu doar de blogger ci şi de consumator avid de călătorii, a fost: “mda, pentru cine a mai rămas cu ceva bani după ultima călătorie”. Pentru cine a avut înţelepciunea (nu este cazul meu, desigur) să nu îşi cheltuiască toţi banii pe vacanţa de vară, KLM loveşte, pardon, tentează din nou, în două etape la fel de interesante:

1. Se pregăteşte o perioadă de reduceri, valabile DOAR 6 ZILE, între 18 și 23 septembrie. Îţi recomand să îţi pui un reminder, să accesezi www.klm.ro pe 18 şi să fii gata iar de vacanţă.  Dar nici până atunci nu stai degeaba, vezi ce poţi câştiga, la punctul următor.

2. Între 10 și 16 septembrie, KLM pune la bătaie și două bilete de avion către Curaçao. Pentru a avea o şansă să câştigi, trebuie să te înregistrezi pe www.destinatiatadevis.ro, să îţi creezi o carte poştală, să o trimiţi unei persoane dragi şi să aştepţi să vezi dacă aceasta va fi votată printre primele 10, de către un juriu format din nume de renume: Cristina Bazavan, Cristian Manafu, Cristian China Birta, Răzvan Pascu și Cezar Dumitru. Votul final între cele 10 selectate se va da la evenimentul organizat de KLM miercuri, 17 Septembrie, ora 18:30, pe terasa Mall Promenada, Calea Floreasca 246. La eveniment se lasă cu premii pentru toţi participanţii, bilete de avion la Amsterdam şi un concert susținut de trupa Crush și Alexandra Ungureanu. O informaţie importantă: poţi câştiga biletele către Curaçao doar dacă vei fi prezent la eveniment.

Iar ăsta e doar începutul, pentru că după evenimentul de pe 17 vine ziua de 18 şi ne întoarcem la punctul unu, unde n-ai premii dar ai oferte. Tu decizi dacă rezişti sau dacă cedezi tentaţiei!

Succes şi inspiraţie la textul de pe cartea poştală, îţi ţin pumnii. Sunt curioasă dacă se va gândi cineva să îmi trimită şi mie o carte poştală, ar fi o surpriză minunată!

Teaser KLM

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.