Cel mai mare dintre miracole, pentru un suflet de copil

Cel mai mare dintre miracole, pentru un suflet de copil

„Consider că, pentru un suflet de copil, cel mai mare dintre miracole este descoperirea lumii. Aflând de unde vine soarele şi unde se duce luna, de ce oamenii şi locurile sunt diferite şi totuşi se pot asemăna şi iubi, cum este viaţa pe alte meleaguri, fiecare copil devine mai bogat. Averea sa se oglindeşte în memorie şi în definirea sentimentului de preţuire pentru toţi oamenii acestui pământ. Corul de Copii Radio​ este, prin muzică, privilegiat să cunoască lumea.”

Acesta este un citat din Primăvara Muzicii, o carte de Grigore Constantinescu, despre istoria corului din care face parte şi Petra. Iar noi sfătuim părinţii care nu au copilul implicat în acest cor minunat, să-i facă măcar binele de a-l lua cu ei în călătorii. Pentru motivele atât de frumos exprimate mai sus. Şi pentru experienţe ca cele de mai jos.

Zikra_0301

Zikra_0267

Tanzania01732

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.